Prepaid Mastercard

Prepaid Mastercard en Ryanair

LET OP: deze promotie is ondertussen stopgezet door Ryanair.

Een van de voordelen van een prepaid Mastercard was dat je er bij Ryanair een vlucht mee kon boeken en kosten kon besparen. Normaal gesproken betaal je een vlucht van Ryanair met een gewone creditcard en daarmee betaal je automatisch voor de administratiekosten. Wanneer je de vlucht betaalde met een prepaid Mastercard van Skrill bespaarde je 12 euro administratiekosten per retourvlucht, per persoon. Helaas is deze promotie ondertussen stopgezet door Ryanair.

Je kunt vele andere voordelen halen uit een prepaid Mastercard en niet alleen bij Skrill met Ryanair.

Mastercard prepaid zonder bkr

Een prepaid Mastercard heeft vele andere voordelen behalve korting krijgen. Je kunt met een prepaid Mastercard veilig geld meenemen naar welke plek op de wereld dan ook. Je kunt pinnen bij elke geldautomaat met een Mastercard-logo. Verder zijn er soms ook cashback programma's waarmee je met korting koopt in webwinkels over de hele wereld en het geld spaart op een cashback-rekening of een prepaid creditcard van Mastercard.

De goedkoopste prepaid Mastercard in aanschaf en gebruik is de prepaid creditcard van Skril. Deze kaart kost 10 euro per jaar en je betaalt 1,80 euro voor opname bij geldautomaat.

Skrill kaart aanvragen >>