Prepaid Mastercard

Mastercard zonder bkr toetsing

Een Mastercard zonder BKR toetsing en registratie te Tiel is alleen mogelijk als het om een prepaid Mastercard gaat. Een prepaid Mastercard is hetzelfde als een gewone creditcard met dit verschil, dat je de Mastercard eerst moet opladen via bijvoorbeeld iDEAL of een bankoverschrijving. Je plaatst dus eerst geld op de kaart en vervolgens kun je de Mastercard gebruiken als een normale creditcard.

Bureau krediet registratie (BKR) is in Nederland het instituut dat de schulden en betalingsachterstand registreert van de inwoners van Nederland. Heb je schulden en kom je niet in aanmerking voor een reguliere creditcard van mastercard? Is er een negatieve bkr registratie? Dan kun je alsnog gebruik maken van een creditcard door te kiezen voor een Mastercard zonder bkr toetsing zoals bijvoorbeeld deze van Skrill.

Een prepaid Mastercard zonder bkr toetsing kun je gebruiken op vakantie. Je kunt pinnen over de hele wereld en online en offline aankopen betalen met de prepaidcard. Je kunt ook geld meenemen over de grens zonder dat je dat hoeft aan te geven bij de douane. Je kunt een prepaid mastercard aanvragen zonder bkr toetsing bij een aantal uitgevers van de prepaid mastercard zoals Skrill, ViaBuy en een aantal andere.

Mastercard prepaid zonder bkr

Dankzij de prepaid creditcard is de Mastercard nu voor iedereen toegankelijk geworden!