Prepaid Mastercard

ICS Prepaid Mastercard

De ICS Prepaid MasterCard is een goedkope maar zeer degelijke Nederlandse prepaid creditcard. Met een prijs van slechts 17,50 euro per jaar bevindt deze creditcard zich onder de allergoedkoopste kaarten, terwijl er helemaal niet wordt ingeboet op de service en extra mogelijkheden.

Een belangrijke troef bij deze kaart is de gratis aankoopverzekering en fraudedetectie. ICS brengt je onmiddellijk op de hoogte als ze potentieel verdachte transacties opmerken (doordat je kaartgegevens bijvoorbeeld gestolen werden op internet). Bij fraude met je kaart wordt het geld terugbetaald. Heb je zelf een bestelling op internet gedaan maar worden de goederen niet geleverd, dan valt dit ook onder de aankoopverzekering en hoef je niet te betalen.

Er is ook een handige app zodat je makkelijk op je smartphone alle transacties kan opvolgen. Geld afhalen kost slechts 1% met een maximum van €1,50. ICS positioneert zich hier weer fors goedkoper dan de andere aanbieders, die vaak €2,50 tot €5,00 aanrekenen als je cash geld afhaalt. Je kan natuurlijk opmerken dat een creditcard niet bedoeld is om cash geld af te halen, maar er zijn wel enkele mogelijkheden te bedenken wanneer je hier wel beroep wenst op te doen. Via ICS kan je bijvoorbeeld makkelijk geld verzenden naar de prepaid creditcards van je kinderen. Handig als zij op reis zijn en dringend wat extra cash nodig hebben!

Kortom, de ICS Prepaid MasterCard is dus één van de goedkoopste creditcards met een geweldige service en heel wat extra's.

ICS Prepaid Mastercard aanvragen >>